Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Cigánsky sendvič z Ischie

Zingara panino di Ischia

Cigánsky sendvič z Ischie
porcie
minút
náročnosť
hodnotenie

POSTUP

 

Chlieb nakrájame na plátky o hrúbke 1,5 až 2cm.

 

 

Vnútorné stany krajcov potrieme tenkou vrstvou majonézy. Na jeden z natretých krajcov kladieme vrstvy, a to 1 až 2 šalátové listy, ďalšia vrstva sú na tenko nakrájané kolieska paradajky.

 

 

Na ne uložíme plátok šunky. Poslednú vrstvu tvorí nakrájaná mozzarella, ak je potrebné osušená. Vrstvy uzavrieme druhým krajcom chleba s natretou stranou smerom nadol. Zapekáme grilom, toasterom, na panvici alebo v rúre, až je chlieb chrumkavý, ale nie zhorený.